AdSense Top

петък, 11 ноември 2011 г.

Протоколите не са това, което са...

ОИК-София се опитва да ме (ни) увери, че това, което сме видели не е истина и не съществува...

На 27-ми октомври 2011, чъсно вечерта, около 19:45, след огромно закъснение, излизайки извън законните срокове, ОИК-София оповести това, че Фандъкова печели на първи тур.


Документът, окачен на таблото в сградата на ОИК-София, на ул. Московска №33, нямаше изискуемите от Закона реквизити: дата и час, както се вижда по-горе. 

Освен това, членовете на ОИК-София бяха окачили списък с ЕГН на всичките 61 новоизбрани общински съветници, На снимката по-долу съм ги заличил, но пазя оригинала.

След като ЕГН (личните данни) на 61 общински съветници вися почти денонощие, на разположение на всички любопитни, пак аз, отивайки за пореден път в сградата на ОИК-София, предупредих членовете й и те свалиха документа, за да заличат личните данни, както се вижда по-долу:


Не това е важното! Важното е, че моята снимка е приложена по делото с искане за касиране на резултатите от изборите в София, с мотив, че не е спазен законният срок и, че документът е невалиден.

Какво отговаря ОИК?.. С две думи, ОИК казват, че такъв документ не съществува и, че не знаят от къде и как сме се сдобили с него... Казват хората от ОИК, че не са приложени доказателства, че въпросното решение се е намирало на таблото на Московска №33... Дори повече! Подобно решение не е окачвано на таблото на ОИК-София... И т.н. и т.п...

Вижте сами!

Няма коментари:

Публикуване на коментар