AdSense Top

петък, 3 юни 2011 г.

Новият Форд Фокус — ден първи

Участието си в  рекламната кампания на Форд Мото-Пфое дължа на Сула и Комитата. Хареса ми с това, че всичко е публично и няма скрити рекламни трикове. В първата фаза Форд Мото-Пфое предоставя автомобил за тест драйв на блогъри, които пътувайки и ползвайки колата за определен период от време, описват впечатленията си.

Така и аз попаднах в групата на блогърите, захванали се с Text Drive-а. В моя случай предложението бе неустоимо с това, че мога да съчетая полезното, пътувайки по работа, която имам да свърша из България и приятното — тествайки един автомобил, който на първия ден от пътуването показа много добро поведение на дълъг път по магистралата.

Признавам, че карайки по "Тракия", с много високо внимание се отнасях към "неговите" мантинели и внимавах да не му ги чупя...

Вчера, късно следобед, с Комитата се отправихме към Албена. Тук тече медийното събитие mediamixx 2011, а ние, като автори на проекта www.politikat.net и блогъри, участващи в много онлайн кампании, ще участваме в раздела "Блоговете – новите медии", който започва след малко, в 11:00.

Първият ден от тестването на Форда мина успешно — бърза, маневрена и удобна кола, малък разход, приличен бордови компютър и комфортна возия.

За участието ни в Медия Микс ще разказа по-късно.

Две снимки от пътуването до Варна, началото и краят:
След 5 минути ще се упътим към автомагистрала "Тракия", на път за Албена
"Катедралата" във Варна. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар